Qui som?

B-Comunicació és un projecte nascut de l’emprenedoria de tres periodistes amb una llarga experiència en el sector.

Aquesta empresa berguedana vol fer-se un lloc en el mapa comunicatiu català i amb el seu treball ajudar a millorar la comunicació d’institucions, empreses o personalitats.

B-Comunicació la formen tres persones: Dolors Clotet, Dani Perona i Oriol Trasserra. Som un equip de professionals que combinem experiència i joventut. Tenim un ampli bagatge en mitjans de comunicació de proximitat, coneixements sobre el territori i sobre el món comunicatiu i ganes de treballar per explicar tot allò que té una història.

“L’única manera de fer una bona feina és estimant el que fas”.  Steve Jobs.

B-Comunicació. Ens apassiona el que fem.

Saber-ne més

3

Som una agència de comunicació del segle XXI

Centrada, principalment, en la comunicació escrita. El nostre objectiu és ser al costat de les organitzacions que necessitin fer arribar el seu missatge al món.

Dani Perona (Cercs, 1989)

M’agrada saber què passa al meu voltant, i sobretot, a prop de casa. Explicar històries és una de les meves passions. Durant deu anys he trepitjat el territori del Berguedà per trobar-les i fer-les arribar als lectors. Crec que en el món de la immediatesa i de les xarxes socials cal tenir el temps suficient per trobar les paraules necessàries per explicar el que ens envolta.

Dolors Clotet Cortina (Guardiola de Berguedà, 1970)

Periodista col·legiada número 15.326. Més de tres dècades de treball en el món de la comunicació al Berguedà i a la Catalunya central avalen la meva trajectòria professional, que he desenvolupat a la ràdio, la premsa i la televisió. Ara és el moment de sumar l’expertesa i els coneixements assolits en l’exercici del periodisme a un projecte engrescador que neix amb il·lusió i vocació de servei.

Oriol Trasserra (Gironella, 1990)

La passió per escriure i l’amor per l’esport em van portar a estudiar periodisme. Amb la llibreta i el bolígraf a la mà, seguint una cursa de bicicletes, vaig descobrir un nou món digital que avançava sense pausa per canviar definitivament el nostre ofici. Després de gairebé una dècada d’experiència en diferents mitjans digitals segueixo aprenent i gaudint d’aquest frenesí constant.

Saber-ne més

3

Serveis

B-Comunicació ofereix serveis integrals de comunicació a tot aquell que ho necessiti. Empreses, organitzacions, institucions o persones poden contractar els nostres serveis perquè els ajudem a explicar el que fan.

I ho podem fer de moltes maneres. A través de notes de premsa, a través de les xarxes socials, a través de butlletins informatius… tot amb la màxima professionalitat i la garantia d’un contacte estret i proper amb la premsa del territori.

Projectes

L’equip de B-Comunicació té les portes obertes per a qualsevol institució, empresa o persona que vulgui millorar la seva comunicació.

En pocs mesos de vida, l’empresa té la sort de poder treballar al costat de diferents institucions i empreses que els han fet confiança per treballar conjuntament.