Serveis

B-Comunicació ofereix serveis integrals de comunicació a tot aquell que ho necessiti. Empreses, organitzacions, institucions o persones poden contractar els nostres serveis perquè els ajudem a explicar el que fan.

I ho podem fer de moltes maneres. A través de notes de premsa, a través de les xarxes socials, a través de butlletins informatius… tot amb la màxima professionalitat i la garantia d’un contacte estret i proper amb la premsa del territori.

El nostre objectiu és ser al costat de les organitzacions que necessitin fer arribar el seu missatge i per aquest motiu ens oferim a resoldre i aportar solucions a mida, adaptades a la capacitat i envergadura de cada organització perquè puguin assolir els objectius marcats.

“Sempre sembla impossible… fins que es fa”. Nelson Mandela.

B-Comunicació. Ho fem?

Saber-ne més

3
xarxes socials butlletins b-comunicació

Gabinet de premsa (notes de premsa, convocatòries, acompanyament...)

Gabinet de premsa (notes de premsa, convocatòries...)

Consisteix en la gestió del dia a dia de la comunicació de qualsevol institució/empresa/persona.
B-Comunicació s’encarregarà de tot i la comunicació millorarà ostensiblement. Aquesta gestió integral va des de la creació de notes de premsa a la convocatòria de rodes de premsa o a l’acompanyament constant en qualsevol tema que faci referència a la comunicació.

Gestió de xarxes socials i continguts web

Gestió de xarxes socials i contingut web

B-Comunicació gestiona les xarxes socials i agafa les regnes de Facebook, Twitter, Instagram... de qualsevol institució/empresa/persona. Allí s’hi publica contingut sempre d’acord amb el propietari i amb l’objectiu de millorar la seva presència a les plataformes digitals. Pel que fa al web, B-Comunicació ofereix la generació de continguts i notícies per publicar.

xarxes socials butlletins

Redacció de butlletins i continguts promocionals

Redacció de butlletins i continguts promocionals

S’ofereix a aquelles institucions/empreses/persones que desitgin continuar comunicant amb un format més tradicional, en paper, o bé butlletins digitals. B-Comunicació els dona la possibilitat de realitzar butlletins informatius sobre qualsevol temàtica i s’encarrega de tot el circuit: producció, maquetació, redacció, impressió i distribució. B-Comunicació també ofereix als seus clients la possibilitat de produir i realitzar campanyes per promocionar-se.

xarxes socials butlletins b-comunicació

Serveis adaptats a les demandes i necessitats

Serveis adaptats a les demandes i necessitats

A B-Comunicació ens agrada escoltar els nostres clients, saber què necessiten i quines són les seves prioritats. Apostem per productes i serveis personalitzats, adaptats a les necessitats que se’ns plantegin. Escoltem i proposem solucions a mida. Oferim un servei a la carta i pensat de manera individualitzada per potenciar la comunicació. Parlem-ne!

Saber-ne més

3
l

Redacció de

notes de premsa

Enllaç i contacte amb els

mitjans de comunicació

Organització de

rodes de premsa

Gestió de

xarxes socials

Gestió de

continguts web

Fotografia

Vídeos

Redacció

de discursos

i

Guies

Llibres

Organització de

presentacions

Esdeveniments

per a premsa

Continguts

audiovisuals